De maagd zal zwanger worden en een zoon baren ... Immanuel: God met ons

De engel in Matheus 1,23 en Jesaja 7,14b

Kerstproject 2018

Broederen, Deventer

  • kerststal_2017.1.jpg

Beste mensen

De tijd gaat snel. Over drie maanden is het alweer Kerstmis. Een groep vrijwilligers is al geruime tijd bezig veel nieuwe dingen te maken voor de kerststal in de Broederenkerk.

Vorig jaar waren we drie weken elke dag open en mochten we circa 5000 bezoekers ontvangen. Maar, uitgerekend op eerste en tweede Kerstdag waren we ( op een  viering na) gesloten. Dat vonden veel mensen jammer. Juist nu er familieleden/vrienden  over waren van buiten Deventer, waarmee men graag even tussen lunch en kerstdiner, naar de stal was komen kijken.
Dit jaar willen we daarom proberen om op 25 en 26 december ’s middags de kerststal open te stellen voor publiek, en wel van 13.30 tot 16.00 uur.

Daarom deze oproep om vrijwilligers te vinden die samen met mij gastheer en gastvrouw willen zijn. Van kerkenwacht tot hulp bij de catering, van aanspreekpunt voor bezoekers tot assistentie bij de creatieve hoek in de herberg. Alle hulp is welkom. Wij begrijpen dat deze dagen bij uitstek de momenten zijn om met vrienden en familie door te brengen. Dat de vele vrijwilligers ook hun rust nodig hebben. Maar misschien valt er wat te regelen nu u tijdig van onze plannen op de hoogte bent. Wij horen graag van u.

Gerard Heerius
Programmaraad Broederenkerk
PS: deze email is verzonden naar een grote groep vrijwilligers en de leden van het pastoraal team