De maagd zal zwanger worden en een zoon baren ... Immanuel: God met ons

De engel in Matheus 1,23 en Jesaja 7,14b

Stichting Deventer Kerkvervoer

  • kerkvervoer.jpg

Deze stichting vervoert mensen die door beperking en/of ouderdom niet op eigen gelegenheid naar de kerk kunnen komen en hun zelfstandigheid hierin willen behouden. Ze is in het leven geroepen toen de Maria Koningin-kerk ging sluiten om mensen de mogelijkheid te bieden naar de zondaagse viering in de St. Nicolaaskerk te Schalkhaar te gaan.

Zij vervoert nu ook de beperkte mensen van de andere gesloten kerken: Joannes Vianny, Heilig hart, Radboud en de gedeelteilijk buiten dienst gestelde Titus Brandsma. Bij voldoende belangstelling vervoert de stichting ook de mensen naar de viering in de Broederenkerk. Dus wilt U vervoerd worden naar de Broederenkerk meldt U aan! 

Met een acht-persoonsbus wordt U ruim op tijd van huis opgehaald en rijdt u mee naar de zondaagse viering in de St. Nicolaaskerk en /of Broederenkerk. De rollator kan ook mee. Die gaat achterin de bus.

De eerste keer is gratis. Wilt U daarna weer mee dan is het bedrag € 2,- voor heen en terug brengen per keer. Ook is het mogelijk om een abonnement af te sluiten voor € 26,- per drie maanden, € 52,-  per half jaar en € 104,- voor een heel jaar.

Wilt U ons steunen met een gelderlijke bijdrage (donatersschap) dan kunt U dat doen door maandelijks of jaarlijks een bedrag over te maken op rekening NL51INGB0006754085 t.n.v. Stichting Kerkvervoer Deventer. Voor abonnementshouders en donateurs gaan we in de nazomer een leuk uitstapje organiseren.

Stichting Kerkvervoer Deventer hoort en ziet graag iets van U.