De maagd zal zwanger worden en een zoon baren ... Immanuel: God met ons

De engel in Matheus 1,23 en Jesaja 7,14b

Zin in Zondag

Voor tieners, kinderen en hun ouders in onze parochie, Zin in Zondag, een zondagochtendprogramma om gezinnen uit allerlei locaties van onze parochie met elkaar in contact te brengen.

U bent weer welkom op zondag 12 februari, 10.00 uur in het Titus Brandsmahuis te Deventer.

De verdere ZiZ-data in 2017 zijn: zondag 2 april, 18 juni

Opzet

Zin in zondag begint met een gezamenlijk ontbijt om 10.00 uur. Dus niemand hoeft vroeg op te staan en het geeft meteen gelegenheid om elkaar te ontmoeten. Daarna is er spel, catechese en een korte viering. Voor kinderen, tieners en ouders zijn er zowel aparte als gezamenlijke activiteiten.

De bijeenkomsten zijn meestal in het Titus Brandsmahuis, Titus Brandsmaplein 2 te Deventer (Colmschate).

De gezinnen nemen elk voldoende brood en beleg mee voor het eigen gezin. voor de rest wordt gezorgd. Inloop is vanaf 9.30 uur, ontbijt om 10.00 uur en rond 12.30 uur is het afgelopen.

Vragen? Mail Laetitia van der Lans: laetitiavanderlans@gmail.com of 06-45099906

Iedereen die er zin in heeft om op deze manier samen kerk te zijn is welkom bij Zin in Zondag.

Facebook

Zin in Zondag is ook te vinden op facebook:
Zin in Zondag Lebuinusparochie.

 

 

Foto's

Hieronder enkele foto's van Zin in Zondag op 25 augustus 2013. Het begon met een zondags ontbijtje. Daarna spel, catechese en tot slot een korte viering. Een mooiere manier om het nieuwe seizoen van Zin in Zondag te openen was niet denkbaar. — bij Worpplantsoen. in het Worpplantsoen in Deventer.

Zin in Zondag is een initiatief van Marc Brinkhuis, John Gruter & Anne Christine Girardot, Mariët van den Munckhof, Rita Renkema, Marcel Holl & Laetitia van der Lans.

Terug naar → Home Vieren