De maagd zal zwanger worden en een zoon baren ... Immanuel: God met ons

De engel in Matheus 1,23 en Jesaja 7,14b

Optreden Radians en Duende

Optreden Radians en Duende

Kleuren in het leven, maken het leven de moeite waard

Optreden Radians en Duende

Op Pinksterzondag 24 mei was er een bijzonder concert van de zangkoren Radians en Duende in de muziekkoepel Nering Bögel in het Worpplantsoen in Deventer.

Radians

Projectkoor Radians – zingen met een boodschap - heeft weer een bijzondere uitvoering samengesteld. Radians ging in op de kleuren van ons leven.

In onze thematische uitvoering wordt dieper ingegaan op een aantal kleuren en uiteraard hoort bij iedere kleur een lied.


Duende

Na de lunch was er een optreden van Wereldmuziekkoor Duende uit Nunspeet. Ook van dit koor is Ruth Klijn de jonge, inspirerende dirigent. Duende is een gemengd koor, bestaande uit circa 25 mannen en vrouwen afkomstig uit de hele regio Nunspeet en zelfs daarbuiten. Op het repertoire staan meerstemmige liederen uit de hele wereld, voornamelijk a capella, soms met instrumentale begeleiding (accordeon). Het thema van hun uitvoering was natuur in de breedste zin en ze zongen liederen uit vele delen van de wereld, IJsland, Rusland, Japan, Suriname, Noorwegen, Colombia en Spanje. Het was een heel gevarieerd en adembenemend mooi programma.

website: www.koor-duende.nl

Sar Dogs Nepal

Radians steunt ook de landelijke actie van Geert Obdeijn en Nannike Buvelot uit Deventer voor kansarme Nepalezen. Zij zamelen geld in voor de organisatie Sar Dogs Nepal. De financiële hulp die Geert en Nannike aanbieden wordt niet alleen nu, maar ook op de lange duur besteed om medische kampen te kunnen realiseren in de afgelegen gebieden. Zie ook de website www.sardogsnepal.asia. De collecte van Radians gaat naar dit Goede Doel.

Voor meer informatie:  Bel of Mail John Vos. M: 06-10126900 E: john.vos@radians.nl