De maagd zal zwanger worden en een zoon baren ... Immanuel: God met ons

De engel in Matheus 1,23 en Jesaja 7,14b

The Passion Deventer

Lokale Passion in Deventer met deelnemers met passie!

Muzikale vertelling van het lijdensverhaal.

Op 20 maart 2016, Palmzondag, zullen twee opvoeringen van 'The Passion Deventer' plaatsvinden in het Worpplantsoen te Deventer. Hierbij wordt het bekende lijdensverhaal op eigentijdse wijze opgevoerd voor een breed publiek met zangers, muzikanten en dansers uit de omgeving van Deventer.

Verwacht wordt dat er in twee voorstellingen totaal 3000 bezoekers aanwezig zullen zijn die samen The Passion gaan beleven. Ook de jeugd en de scholen zullen worden betrokken. Er zal voor het bezoeken van The Passion geen entreegeld worden gevraagd, zodat het laagdrempelig is. Iedereen is welkom om de passie met elkaar te delen!

The Passion Deventer brengt mensen bij elkaar, zowel praktisch in de voorbereiding, als emotioneel bij het samen zien en beleven. Vrijwilligers, jongerengroepen, verenigingen en goede doelen gaan samenwerken met koren en muziek- en dansgroepen. Bezoekers ontmoeten elkaar op het sfeervolle terrein om The Passion samen te delen.

Kijk voor meer informatie op: http://thepassiondeventer.nl

Een unieke voorstelling in de voortuin van Deventer

De cast is bekend! Pilatus is een vrouw

Zorgvuldig geselecteerd uit de meer dan 200 aanmeldingen voor de audities afgelopen oktober.
Stuk voor stuk sterke solisten met een heldere stem. Zij zullen muziek in alle genres brengen, van enkel klassiek en opera tot voornamelijk pop, maar ook gospel. Zondag 13 december presenteerde een aantal van de solisten zich tijdens de jaarlijkse ‘kerst in de koepel’ in het Worpplantsoen en gaven daarmee een uniek visitekaartje voor The Passion Deventer af. Het publiek was zeer enthousiast over het prachtige geluid en het niveau dat ze ten gehore brachten. Dat belooft wat voor maart!

Het verhaal zal gebracht worden door maar liefst 200 amateurkunstenaars: een bekende  verteller, 7 hoofdrolspelers, 25 figuranten, een 30-koppig koor, een combo van 7 personen, 60-koppig harmonieorkest Cadenza uit Twello, dansgroepen  Danzo uit Deventer en SVS uit Schalkhaar bestaande uit in totaal meer dan 50 dansers en bijzondere acts, zoals breakdance en luchtacrobatiek. Dit alles onder de bezielende leiding van artistiek leider Wilma Licht met assistente Aniek Venhoeven en muzikaal leider Sandra de Bruin. 

Download het persbericht.

Wordt vriend van The Passion en koop een kaarsenzak

The Passion Deventer heeft als doel mensen in en rondom Deventer te verbinden met elkaar en elkaars kwaliteiten als krachten te bundelen tot een bijzondere samenwerking zodat er een unieke uitvoering neergezet wordt.

Wordt vriend van The Passion en koop een kaarsenzak.

Er zal voor de uitvoering van The Passion Deventer geen entree wordt geheven. Dat creëert een royaal draagvlak, waarbij een ieder plaats kan nemen in het publiek. Jong en oud, kwetsbare groepen in de samenleving en ook mensen die minder te besteden hebben. Door voor 5 euro een kaarsenzak te kopen, steun je de uitvoering en wordt je 'Vriend' van The Passion Deventer. De 'Vrienden' krijgen een vermelding op de website van The Passion Deventer.
Hier kun je kaarsenzakken online bestellen en betalen. Vervolgens kun je kiezen of je deze per post laat versturen of dat je ze afhaalt bij één van onze afhaalpunten in Deventer.
Je kunt de kaarsenzak ook kopen wanneer we op verschillende lokale (kerst-) markten staan.
Zie onderaan voor meer informatie over de afhaalpunten, verkoopdata en de verzendkosten.
Wil je meehelpen om kaarsenzakken te verkopen als individu, vereniging, kerk of bedrijf?
Neem dan svp even contact op met Arja Noordzij.

Deel de passie!

Wij geloven dat het delen van de passie mensen met elkaar verbindt. Deel daarom je passie met ons en met elkaar, neem deze kaarsenzak mee op 20 maart 2016 naar het Worpplantsoen en plaats samen met duizenden anderen de kaarsenzak op een speciale houten wand. Zo maken we samen The Passion Deventer mogelijk en delen we het licht.

Tip: de kaarsenzak is ook een mooi gebaar

 

Kijk hier voor het spektakel The Passion op 24 maart in Amersfoort.