De maagd zal zwanger worden en een zoon baren ... Immanuel: God met ons

De engel in Matheus 1,23 en Jesaja 7,14b

Een schone kerk en iedereen veilig geland!!

Het was een topdag die 10e juni! Met 55 jongeren hebben we de kerk van Boerhaar én het kerkhof en de tuinen onderhanden genomen, alles schoon. En ook de koperen kandelaars zijn allemaal gepoetst. En vervolgens gingen de jongeren stuk voor stuk naar beneden van die hele hoge toren af. Voor menigeen was het een behoorlijke overwinning op zichzelf, maar ze hebben het gedaan, en de enkeling die het uiteindelijk toch niet waagde verdiende net zo goed applaus, want ook nee durven zeggen vergt moed! Ik ben supertrots op iedereen: alle vrijwilligers van de kerk van Boerhaar én van het JP, en uiteraard op al onze jongeren! Ook door de deskundigheid van klimbedrijf Yosemite was het een groot succes. Clazien Broekhoff

Hieronder kunt u twee korte filmpjes (ook in HD beschikbaar) en enkele foto's bekijken.

Activiteit van onze jongeren voor de cliënten van Weijtendaal Wijhe

Activiteit van onze jongeren voor de cliënten van Weijtendaal Wijhe


Zaterdagmiddag 11 februari 2017 zijn de jongeren van Wijhe-Boerhaar druk in de weer geweest met cakejes, hapjes, drankjes, koffie-thee, cadeautjes en een heuse BINGO voor de bewoners van huize 't Weijtendael in Wijhe.
Alles stond in het teken van Valentijnsdag, zelfs de versiering, met hartjesballonnen en -slingers. Ook is er een groep met cakejes rondgegaan op de gesloten PG-afdeling; ook aan hen is gedacht!
De mensen hebben het zeer gewaardeerd, dat onze jongeren bij hen over de vloer kwamen, een leuke ontmoeting!
En de jongeren hadden er ook lol in!
De beelden hieronder geven er een leuk inkijkje van! 
 

terug naar Home