De maagd zal zwanger worden en een zoon baren ... Immanuel: God met ons

De engel in Matheus 1,23 en Jesaja 7,14b

Berichten over vieringen

Aan de linkerzijde van uw scherm ziet u de pagina's van vieringen en gebedsmomenten (onder: bid met ons mee) , waarop u in één oogopslag kunt lezen wat en waar in de kerken van onze geloofscentra wordt gevierd.

In het vieringenrooster vindt u het maandelijks vieringenoverzicht van zowel de weekend- als doordeweekse vieringen.

In het archief zijn eerder uitgelichtte vieringen na te lezen.

Wij wensen u een fijne viering toe.
........................................................................................................................................

 • image

  Parochiefeest Heilige Lebuinus op 11 november 2018

  Een volle kerk: 360 personen. Pastoor Ronald Cornelissen en het gehele pastorale team, met misdienaars en acolieten uit de gehele parochie. Het Caeciliakoor van de Broederen o.l.v. Ton Zwartkruis, tevens organist.
 • image

  Maria van Frieswijk 2018

  “Een dag als een wonder van categorie A” Eén van de mooiste herfstdagen ooit zorgde voor het decor van een bijzondere Maria van Frieswijk viering.
 • image

  Oogstdankviering

  Op zaterdag 22 september 2018 was de Oogstdankviering gepland op het grasveld achter de RK kerk in Boerhaar. Onze afhankelijkheid van de natuur...
 • image

  Luister1ns; zomerbelevenis in Wijhe

  Zondag 16 juli was er in Wijhe een zeer succesvolle “zomerbelevenis” voor de oude ingang van bejaardentehuis “het...
 • image

  Priesterzaterdag

  Iedere 1e zaterdag van de maand kunt u meebidden en meevieren met de Mariale Priester Beweging in Willibrord Boskamp.
 • image

  Kerk op Schoot gaat van start

  Een nieuw initiatief om de allerkleinste kinderen op schoot van papa, mama, opa of oma op speelse wijze vertrouwd te maken met rituelen en kerkruimte.
 • image

  Aanbidding H. Sacrament

  Iedere woensdagavond is in de Vredeskapel van het Eucharistisch Centrum vanaf 18.00 uur gelegenheid tot persoonlijke ontmoeting met de Levende Heer in het uitgestelde H. Sacrament. Jezus wacht ook op u in 2017!
 • image

  Oecumenische vespers

  Iedere 2e en 4e zaterdag van de maand kunt u om 19.00 uur de oecumenische vespers meebidden en meezingen in de Dorpskerk te Bathmen. In het nieuwe jaar is dat op 14 januari, 11 en 25 februari 2017 a.s. Van harte welkom!
 • image

  Taizé vieringen in onze parochie

  Iedere woensdag om 19.00 uur in de Broederen en op 25 januari 2017 in Engelbert Boerhaar kunt u zich aansluiten bij de oecumenische Taizé-vieringen met de elementen bidden, zingen, mediteren, stilte en kaarsenlicht.
 • image

  Zegening Huiszegen 2017

  Op woensdag 4 januari 2017 zegent pastor Gé Nijland de huiszegen van 2017 na afloop van de eucharistieviering (19.00 u) in de Vredeskapel van het EC Nicolaas Schalkhaar. De kerkgangers kunnen een exemplaar mee naar huis nemen en boven de voordeur ophangen.
 • image

  Oudjaar en Nieuwjaar

  In meerdere geloofscentra kunt u zaterdag 31 december 2016 het Oude Jaar uitluiden en zondag 1 januari 2017 het Nieuwe Jaar inluiden met het Hoogfeest van Maria, Moeder van God.