De maagd zal zwanger worden en een zoon baren ... Immanuel: God met ons

De engel in Matheus 1,23 en Jesaja 7,14b

Kom, kijk en koopdag zaterdag 19 november in de Maria Koninginkerk

  • kerkbanken.jpg

Kom, kijk en koopdag zaterdag 19 november in de Maria Koninginkerk

Zaterdag 19 november is er een Kom, kijk en koopdag in de Maria Koninginkerk. Deze dag wordt georganiseerd door de Samenwerkingsgemeente 3GK uit Deventer.

Van 10.00-12.00 uur bent u van harte welkom als oud-parochianen van de Maria Koninginkerk voor het kopen van o.a. de kerkbanken, losse stoelen, lampen, kasten, quilts. Ook gemeenteleden van de Samenwerkingsgemeente 3GK zijn dan uitgenodigd. Daarna hebben andere belangstellenden van 12.00 – 15.00 uur de kans om wat te kopen.

De opbrengst van deze dag zal geheel naar de verbouwing van de Maria Koninginkerk gaan. In 2017 zal worden begonnen met de diverse verbouwingswerkzaamheden. Voor het nieuwe jaar moet de kerkzaal leeg zijn en daarom geven wij u graag deze unieke gelegenheid om te komen kijken of er nog iets voor u bij zit als dierbare herinnering aan uw kerk.

Koffie, thee, limonade en vers gebakken plaatkoek zal u worden aangeboden. Bovendien zal onze jeugd cakes en wafellollies gaan verkopen. Deze wafellollies komen van Crêpes & Smoothies uit de Walstraat. De opbrengst hiervan is ook geheel bestemd voor de Maria Koninginkerk. Naast de kerk kunt u die dag uw auto laten wassen door onze enthousiaste jongeren voor EUR 5,-.

Wij kijken ernaar uit om u als oud-parochianen te ontmoeten.

Hartelijke groet,
Astrid Zwartenkot, namens
 Samenwerkingsgemeente 3GK