De maagd zal zwanger worden en een zoon baren ... Immanuel: God met ons

De engel in Matheus 1,23 en Jesaja 7,14b

Stille Omgang in Amsterdam

  • stille_omgang.jpg

Op zaterdag 18 maart 2017 reizen we met jongeren in één bus vanuit Arnhem, via Nijmegen, Den Bosch en Nieuwegein, naar Amsterdam voor het Jongerenprogramma van de Stille Omgang. Deze keer zal het programma in het teken staan van het thema ‘LEEF!’ Dit programma begint om 19.30u en is rond 0.30u weer afgelopen. We werken samen met het bisdom Den Bosch. 

KOSTEN
Dankzij sponsoring vanuit o.a. de betrokken bisdommen, betaal je slechts € 10,- p.p. voor deze activiteit! Hierin zitten zowel de reiskosten, als de entree tot het Jongerenprogramma van 8 euro. Je hoeft je dus niet aan te melden via de centrale website van het Jongerenprogramma van de Stille Omgang, dit doen wij voor jou. Je dient het bedrag van € 10,- contant te overhandigen op het moment dat je de bus instapt.  

OPSTAPPLEKKEN BUS

Er zijn in ieder bisdom 2 opstapplekken, waar je op de bus kunt stappen, en na afloop ook weer wordt afgezet. Op ons facebook Jong Aartsbisdom is een overzicht van de opstaptijden- en locaties.

 AANMELDEN

Aanmelden voor de Jongeren Busreis naar de Stille Omgang kan door het sturen van een email naar: perbusnaarso@gmail.com, je krijgt dan een link naar een online Opgaveformulier toegestuurd. Je kunt je ook aanmelden door het formulier direct in te vullen via https://goo.gl/forms/Gx78A7bwDyw4kXKX2. Aanmelden kan tot uiterlijk 12 maart.