De maagd zal zwanger worden en een zoon baren ... Immanuel: God met ons

De engel in Matheus 1,23 en Jesaja 7,14b

Uitnodiging aan alle vrijwilligers H.Lebuinusparochie

  • zonnelied-3_490x326.jpg

Cadeautje in sfeer op 25 maart a.s. in Titus Brandsmahuis Colmschate 

Beste vrijwillige medewerker,

In januari 2015 schreef paus Franciscus de encycliek Laudato Sí, een brief gericht aan de hele mensheid om de zorgen te delen over ‘ons huis’, de wereld. “Geprezen zijt Gij…” is de aanhef van deze brief die wil daarmee meteen wil wijzen op het Zonnelied van Franciscus van Assisi.

Als vrijwillige medewerker in onze parochie bent u vaak druk in de weer. Om het goede en misschien wel het beste te geven, terwille van de eredienst, de organisatie van onze gemeenschappen, de gebouwen, de communicatie, of gewone dienstbaarheid aan medeparochianen. Als pastoraal team willen we u graag (opnieuw) een cadeautje aanbieden in passende sfeer. Wij nodigen u uit voor een dag van bezinning. Een kleine retraite, een verzorgde dag om stil te staan bij het Zonnelied. Een dag met enkele bezinnende momenten, stilte, maar ook ‘recreatie’, een dag om nader tot jezelf te komen. We hebben pater Fer van de Reijken (franciscaan) van het vormingscentrum LaVerna (Amsterdam) bereid gevonden om ons in te leiden in dat lied van Franciscus. 

Een verzorgde dag betekent naast koffie en thee ook een bescheiden lunch. We doen dat op zaterdag 25 maart a.s. van 10-17.00 uur in het Titus Brandsma Huis in Colmschate. U bent van harte uitgenodigd.

Wilt u zich - i.v.m. de nodige voorbereidingen - tevoren opgeven en wel vóór 18 maart bij info@heiligelebuinus.nl?

Hartelijke groeten,

Joost Baneke, Marc Brinkhuis, Clazien Broekhoff, Leo Geurts en Gé Nijland,

pastoraal team Lebuinusparochie