De maagd zal zwanger worden en een zoon baren ... Immanuel: God met ons

De engel in Matheus 1,23 en Jesaja 7,14b

A Ray of Hope - Kerstconcerten Projectkoor Radians

  • ray_of_hope-660px_breed.jpg

Zangkoor Radians van de Radboudkapel heeft de laatste maanden hard gewerkt aan een multimedia uitvoering met het thema ‘A Ray of Hope’ uit het bekende kerstlied ‘When a child is born’. De geboorte van het kind is een belangrijke gebeurtenis en geeft vreugde en hoop.
Onder leiding van dirigente Ruth Klijn zijn 8 liederen ingestudeerd; deels populair en deels traditioneel. Teksten, gedichten, fotobeelden en muziek worden afwisselend gebruikt om het Kerstverhaal van toen uit te beelden in de wereld van nu. We eindigen onze Kerstbeleving met een positieve kijk op de toekomst en het slotlied is dan ook ‘Go tell it on the mountains’. Een mooie boodschap voor jong en oud, dus iedereen is van harte welkom.

Op zondagmiddag 14 december om 17.00 uur zijn de liederen te horen in de muziekkoepel in het Worpplantsoen als onderdeel van ‘Kroamschuddn in de Koepel’. De multimedia uitvoeringen zijn daarna op de volgende locaties en momenten:

  • Vrijdagavond 19 december om 20.00 uur in de Het Wezenveld – Rijksstraatweg Twello
  • Zaterdagavond 20 december om 19.00 uur in de Radboudkapel – Twelloseweg Deventer
  • Zondagmiddag 21 december om 16.00 uur in de Lebuinuskerk – Grote Kerkhof Deventer
  • Zondagmorgen 28 december in de gevangenis in Zwolle.

Al onze uitvoeringen zijn gratis te bezoeken, maar we houden wel een deurcollecte. Neem voor meer informatie svp contact op met John Vos. John.vos@radians.nl of 06-10126900