De maagd zal zwanger worden en een zoon baren ... Immanuel: God met ons

De engel in Matheus 1,23 en Jesaja 7,14b

Adviescommissies

  • 2014-11-05_21_16_16_voor_web_klein.jpg

Tijdens de bijeenkomst voor locatieraden en pastoraatgroepen in Olst op 29 oktober is gesproken over de noodzaak van herstructurering van onze parochie. In dat verband is er gesproken over  adviescommissies die we willen instellen en die gaan nadenken en komen met adviezen over verschillende onderwerpen. U kun hier e lijst downloaden en zien welke commissies er zijn. parochianen die interesse hebben om deel te nemen kunnen dit middels een mail naar het parochiesecretariaat kenbaar maken. Bij (te) veel inschrijvingen beslist het pastoraal team en parochiebestuur.

Dit bericht heeft 2 reacties
  • 23-11-2014, 14:11

    Inderdaad Teja, wat van generatie op generatie is overgedragen kan en hoeft niet centraal op de tekentafel opnieuw worden uitgedacht. Ik ben benieuwd of we met z'n allen in staat zijn om de eigenheid van de lokale geloofsgemeenschappen vorm te geven. Er ontstaat ruimte voor kleinschalige initiatieven die het mogelijk maakt je naaste werkelijk te ontmoeten. Waar de mensen zijn is de kerk present, niet andersom.
  • 22-11-2014, 09:58

    De lijst van commissies met onderwerp en opdracht ziet er indrukwekkend en inspirerend uit! Een heel mooie vond ik die met de titel "waardevolle activiteiten"! Het geeft hoop op een nieuwe toekomst met behoud van het goede uit het verleden!
    Veel succes!

Plaats een reactie

Beveiligingsvraag