De maagd zal zwanger worden en een zoon baren ... Immanuel: God met ons

De engel in Matheus 1,23 en Jesaja 7,14b

Radboudkapel: Fantastische Rommelmarkt

  • img_4497.jpg.jpg

Zaterdag 4 mei 2013 was een stralende dag voor de Radboudkerk. Onze jaarlijke rommelmarkt was een groot succes met veel bezoekers en een TOP-opbrengst van 9000 euro.

Foto's staan in het foto album van Radians.

Dankzij het mooie weer en de geweldige inzet van veel vrijwilligers was de rommelmarkt bij de Radboudkerk een héél groot succes.
Ieder jaar weer blijkt de markt te groeien en begint een traditie te worden: mooi weer, enorme inzet van vrijwilligers, erg gezellig voor kopers, verkopers, "loslopende kinderen" en een stijgende omzet.
Was er vorig jaar een opbrengst van ruim 7000€, dit jaar is dat circa 9000€. Een geweldige stijging.
Het resultaat is een mooie opsteker voor al die mensen die hebben geholpen. Ook het koperspubliek verdient een dankwoordje, want wat is een markt zonder vriendelijke kopers!?

De formule van de Radboudkerk is uniek. Binnen 24 uur wordt alle koopwaar in de De Hoven en de Steenenkamer opgehaald, verkocht en al het overgebleven materiaal is weer afgevoerd. Door de jaren heen blijkt dit een perfecte en zeer gewaardeerde vorm van recycling te zijn. De spullen die overblijven gaan naar Het Goed (elektra), Stichting Gehandicaptenzorg (kleding), Wijkvereniging De Hoven (oud papier), voetbalvereniging Activia (oud ijzer) en wat echt rommel is mogen we gratis storten.
Deze aanpak blijkt succes te hebben en wordt volgend jaar herhaald. Het is trouwens in de wijk heel goed te merken dat de jaarlijkse rommelmarkt gewaardeerd wordt. Er komen steeds meer enthousiaste reacties en de wijkbewoners bewaren bewust hun spulletjes voor dit evenement. Ook van buiten de wijk komen er steeds meer bijdragen. Al met al dus een goede ontwikkeling en deze activiteit vormt op vele fronten een positieve bijdrage voor de vitaliteit van de geloofsgemeenschap en de samenleving in onze wijk. We zien nu al weer reikhalzend uit naar volgend jaar!

Mensen Bedankt.