De maagd zal zwanger worden en een zoon baren ... Immanuel: God met ons

De engel in Matheus 1,23 en Jesaja 7,14b

Vloerbedekking Radboud

  • rommel21_300_formaat.jpg

Bij het nieuwsblok opknapbeurt hebt u al kunnen lezen hoe met een heleboel vrijwilligers hard is gewerkt om de Radboudkapel te verfraaien. We willen nu nog de finishing touch gaan uitvoeren, want binnenkort wordt ook een nieuwe geluidinstallatie geplaatst. Tja, en dan past de vloerbedekking van het priesterkoor er niet meer bij Wellicht nog wel bij de geluidinstallatie, maar niet bij de nieuwe koeuren van de kerk. Maar - terecht in deze tijd - waar halen we het geld vandaan.

Een stukje terug in de Radboudgeschiedenis. Zo'n 10 jaar geleden nam pastoraal werker Peter Dullaert afscheid van de Radboudkapel. Zijn wens voor een cadeau was een luidklok voor de Radboud. Maar dat valt tegen. Een voor onze kapel geschikte klok was in die tien jaar niet te vinden. Niet binnen het bisdom, sluitende kerken, klokkengieterijen en zelfs marktplaats.nl. Of de klok was te groot of veel te duur.

In overleg met Peter hebben we toen een andere bestemming gezocht en hij stemde van harte in met de nieuwe vloerbedekking. Het ligt in de bedoeling om in de Goede Week dit project uit te voeren zodat we met de hoogfeestdagen een puike kerk kunnen presenteren. (Op de foto: Peter Dullaert op de rommelmarkt 2011)