De maagd zal zwanger worden en een zoon baren ... Immanuel: God met ons

De engel in Matheus 1,23 en Jesaja 7,14b

Heilige Engelbert.
Foto: Glas in lood raam Maria kapel: R.K.kerk Onze Lieve Vrouw Onbevlekt Ontvangen te Wijhe

En schoon is ie!!

Engelbert

  • schoonmaken.3.png

En roets daar gingen ze!!

Zondag 9juni was een heerlijke dag in Wijhe: De O.L.V. kerk werd groots onder handen genomen, met stofzuigers, dweilen, ragers, stofdoeken, ja ook  een flink aantal plumeau’s gingen ruim 50 jongeren in toerbeurt door de kerk heen. Het ging supersnel!! Maar ook heel grondig! Ook alle knielmatjes zijn geklopt!

De jongeren werden deze keer begeleid vrijwilligers die de kerk iedere week onder handen nemen en die genoten ook van de inzet van de jongeren.

Niet alleen de kerk: ook op het kerkhof werd gewerkt, de voortuin, evenals het stuk voortuin van Trevin én het Mozaïek en de keuken van het Klankbord zijn aangepakt.

En schóón werd het! Héérlijk!

En daarna: Tokkelen! Onder de deskundige leiding van Yosemite uit Zwollen was vanuit het kerk-zolderraampje achterin een tokkelbaan uitgezet over de tuin van de kerk en de vijver van Trevin.

Dat was natuurlijk een leuke afsluiter, maar ook eentje waarvoor je wel even moed nodig hebt. Je moet toch even boven uit de dakgoot van de kerk springen. Bijna alle jongeren hebben het gedaan, als allerlaatste ook één van de begeleiders van het JP.

Het was een heerlijke dag, waarvoor veel dank aan de jongeren en aan allen die er aan hebben meegewerkt om het ook organisatorisch goed te laten verlopen!

 

Clazien Broekhoff.